2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis

Vienuolikta ciklo diena

Diena be vaistų.

Atsidariusi blog'ą nustebau iš kur tiek lankytojų! O pasirodo Facebook paskyrose skirtose mums mūsų svajonėms padėti išsipildyti - Angelėliai: Nepraradusiems vilties turėti vaikelįUž teisę būti, Laukiantiems - psichologė Romena Kačinienė - pasidalino nuoroda į mano viešą dienoraštį. Labai susijaudinau tai pamačiusi, pirmą kart čia Stambule net ašaros akyse iš jaudulio rinkosi...dėl to kaip gražiai parašė ir kad, tai kažkam svarbu, o dar labiau tikiuosi kiekvienas ras ką sau pritaikyti. Linkiu visoms ir visiems kartu nebijoti, drąsiai sakyti tai ką jaučiame ir ko trokštame. Kai žodžiai virsta balsu, garsas - aidu, kad ir mažu, informacija išsiųsta ir pasieks gavėją galų gale tikrai, net neabejoju ;)

Šiandien koks tai jausmas atsirado. Jei šiek tiek susilenkiu ar susiriečiu per pilvą taip nemalonu. Ir tikrai jaučiasi labiau kairėje pusėje. Va dešimtą dieną po vaistų injekcijų pajutau kad kažkas ten pilve kairėj pusėj jaučiasi :) Ir dar labai daug skaidrių išskyrų/gleivių atsirado kaip kad prieš ovuliaciją, tik kiekis kelis kart ar net kelioliką didesnis. Taip turi būti.

Tik kvailos mintys kartais nori lyst galvon - po truputuką jos nori savo juodą darbą dirbti. Tos mintys tokios - kad tik neovuliuotų jie prieš laiką, kad tik rytoj viskas būt gerai. Jau norisi mintis nešti toliau šiandienos ir rytdienos kaip kas ten klostysis.
BET iškart save stabdau - juk aš patikimų medikų rankose, jie žino ką daro. Jei dabar jaudinsiuos nuo to man rytoj ar poryt lengviau nebus. Tik blogiau, nes nervuosiuos be reikalo. Tad besirenkančias man nepatinkančias mintis veju lauk. Bus kaip bus, mąstymu šiuo metu nieko nepakeisiu ta prasme nepakeisiu to, kas bus ateityje, bet galiu įtakoti savo savijautą, nuotaiką.
Tad bendrai paėmus save dar kontroliuoju, jei taip galima išsireikšti.

Atvykus vyrui, parodžiaui visus tuščius buteliukus ir švirkštus kiek ir ko leidausi. Jis juokavo - nu jo sako, atrodo, kad laaaabai rimtai seirgtum 😄 Ir sakė šaunuolė, ne visos taip galėtų. Sakau patikėk kiek moterų tai gali ir daro ir daro dar daugiau!


Šiandien kol vyras dar pakeliui pas mane, persikėliau į kitus apartamentus. Iki šiol apsistojusi buvau Baklava suites. Vertinu juos gerai, tad rekomenduoju, viskas yra ko reikia maisto gamybai virtuvėje, nors įrankių ir indų ne per daugiausiai. Man vienai užteko. Minusai: lėtokas internetas, bei naktį labai girdisi koks tai vandens boilerio verdančio ar tai bėgančio garsas. Kai viryklė visai šalia lovos ir nėra normalaus gartraukio t.y. viskas viename kambaryje, tai visai nerekomenduojama gaminti kokios pvz. žuvies, kaip kad aš lašišą... Kelias dienas vėdinau, neišsivėdino 😒

Dabar gyvensim "prabangiai" miegamasis atskiras, virtuvėlė, svetainė. Tai bent! O realiai tai pigiausias iš visų trijų :D O virtuvė labiausiai pritaikyta šeimininkavimui. Yra ne tik skalbimo mašina, bet ir viena porcija skalbiklio 😤
Kokie tai yra/ apartamentai - atskleisiu po check out'o.

Labai jau išsiplėčiau. Na bet jei bus skaitančių besiruošiančių į Stambulą ir ieškančių biudžetinio varianto apartamentų - pravers.


Pagaliau ir vyras ištrūkęs iš darbo šiandien su manimi. Šeima vėl kartu :)

Ryt ryte anksti kelsimės ir lėksime į kliniką pagaliau sujungti mūsų DNR kodus!

Toks fotokoliažas vaikų gimusių klinikos pagalba, su užrašu - ir tūkstančius daugiau... kabo klinikoje prie karaujo tyrimo laboratorijos:


Komentarų nėra: