2017 m. gruodžio 3 d., sekmadienis

Aštunta diena

Septinta stimuliuojantis.

Šiandien buvau apžiūroje. Dešinė kiaušidė kaip tinginiavo taip ir toliau tinginiauja, nieko absoliučiai nerasta. Viską dirba kairė. Ir net puikiai.
2 foliai - virš 15 mm.
2 - 14 ir virš 14 mm.
1 -  13 mm
Dar du 11 ir 8 mm. Bet jie šansų pasivyt kaip suprantu kitus nebeturi. Kaip vienai kiaušidei manau rezultatas labai neblogas. Svarbu visi foliukai savyje brandintų po kiaušialąstę ir nebūtų apgavikų - tuščių.

Po apžiūtos ir atliktų tyrimų - gavau informaciją, kad koreguojasi vaistų dozės - sumažino gonalio (175 vietoj 225), pridėjo Luverį (75). Cetrotide aišku paliko.
Luverį leistis reikia vieną val. prieš Gonalį. Tai gaunasi graži virtinė badymosi kas valandą: 18 - Luveris, 19 - Gonalis, 20 - Cetrotide :)
Planuoju dar šianiden giliau paskaitinėt apie tą Luverį, kas jis ir kokiu tikslu būna skirtas. Detaliai.

O gavus info dėl naujo vaisto Luverio tai biškutį susinervinau, galvojau kur aš jį sekmadienį gausiu. Na bet Stambulas multimilijoninis miestas turi budinčių vaistinių, o jos turi ir tokių specifinių vaistų :)

Endometriumas 10 mm. Bet kita vertus koks skirtumas kokia dabar ta gimda storio - vistiek šiam cikle nesodins. Tikriausiai. Yra tam tikros aplinkybės, prie kurių negalėtų daryti PGS (kitaip preimplantacinis embrionų genetinis tyrimas), tai tokiu atveju nešaldytų ir sodintų dabar.

Pojūčiai. Nieko ypatingo. Pilvas pasipūtęs, bet vis neaišku man nuo ko. Ta proga neapsikentusi vaistinėje nusipirkau ir probiotikų dėl pilvo pūtimo. Jogurtai ir kefyrai vietiniai nepadeda. Tik labai įdomiai čia juos man davė, sako reikia laikyti šaltai. Tai prie probiotikų buteliuko pridėjo šaldymo elementą (kaip kad prie Gonalio). Kai atidarysit sako, jau galima šaldytuve nebelaikyt. Lietuvoj niekad kiek pirkau gerųjų bakterijų šaltai laikyt nereikėjo. Matyt čia kitokios tos bakterijos.

Šiandien dieną susipažinau su kita lietuvaite - likimo drauge. Smagiai pasišnekučiavome, papietavome ir dar planuojame susitikti kol esame čia vienos be vyrų :) Lietuvių čia atvažiuoja tikrai daug. Kai buvome konsultacijoje matėme vieną lietuvių porą, bet neužmezgėme kontakto. Paskui gailėjausi šiek tiek. Ir šiandien eidamos klinikoje pastebėjome kaip viena pora sukluso mus pamatę ir išgirdę, bet neišsidavė. Ne visi nori gi čia pulti ir glėbesčiuotis kai tokiais delikačiais reikaliukais lankomės.


Komentarų nėra: