2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

Dešimta ciklo diena

Devinta jau ne stimuliacijos diena. O Ovitrelle diena!

Tai yra ta diena kai stimuliuojamus vaistus nusprendžia nebenaudoti, nes folikulai pakankamo dydžio ir subrendimo. Ir Ovitrellis skiriamas galutinai subrandinti kiaušialąstes ir jas paruošti ovuliacijai, taip kad jas būtų galima surinkti/išpunktuoti iš moters apvaisinimo procedūrai.

Nuvykus apžiūrai kaip visad atliko kraujo tyrimus.
Foliukai paaugę - vienas 20,5 mm, du po 20 mm, vienas 19 mm, 16, 14,5 ir 13,5. Paskutiniai du nespės jau subręsti, tas 16-kos - gal būt. Bendra išvada, kad keturi tinkamo dydžio, penktas toks so so maybe baby.

Išvykau iš klinikos nežinodama ar vakare reiks leistis stimuliuojančius ar jau Ovitrelle. Nes sprendimai dėl vaistų skyrimo čia priimami po gydytojų konsiliumo. Visada po apsilankymo pirmoje dienos pusėje ką ir kaip vartoti gauname gerokai po pietų į pavakarę.

Taigis šiandien 21 val. susileidau Ovitelle. O ketvirtadienį 7:50 turim būt klinikoje punkcijai ir spermos pridavimui. BIG day bus!
Nurodymas atvykti be makiažo, nesikvepinus, be nagų lako, auskarų, lešių ir pan. :)

Kaip ir mano visi leisti vaistai, šis irgi su mažyte adata. Nuostabūs tie dabartiniai švirkštai aš jums pasakysiu atvirai :) Duri lėtai ir nieko nesijaučia, fantastika! 


Šiandien su nauja pažįstama aplankėme transporto ir komunikacijos muziejų Rahmi M. Koc (16 TL). Tapi pat yra ten ir povandeninis laivas, tik į jį bilietas parsiduoda atskirai (8 TL). Mes nėjom.
Tame muziejuje eksponuojami automobiliai, garo varikliai, dviračiai, moto transportas, traukiniai, tramvajai, valtys ir net lėktuvai... Kas smagu ir atkreipia dėmesį, kad prie eksponato pvz. automobilio variklio paspaudi mygtuką ir tas variklis pradeda lėtai dirbti ir matai kaip ten visi stūmokliai trinasi, juda, verčiasi. Matai nes variklis yra pusiau atidengtas, kaip ir nupjautas šonas ir matai kas dedasi viduriuose.
Mums patiko, geras kainos ir tai ką gauni santykis.
Štai keletas eksponatų:





4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Linkėjimai Tau patys nuoširdžiausi, siųsiu maldas, kad tik viskas praeitų sklandžiai ir grįžtum į mūsų ratelį su pačiomis geriausiomis naujienomis! Visi tavo įrašai dvelkia ramybe ir pasitikėjimu - labai norėčiau to iš tavęs išmokti :)Šaunuolė, sėkmės, viskas bus gerai!
Gero poilsio prieš didžiąją dieną :)
Best wishes,
K.

Giedrė rašė...

Labai ačiū už tai, kad dalinatės! To tikrai reikia daugeliui šeimų! Sėkmės, ramybės, tikėjimo Jums!
Nuoroda į Jūsų blogą pasidalinau FB puslapyje Angelėliai: nepraradusiems vilties turėti vaikelį. Šį puslapį seka keli šimtai tų, kam (ne)vaisingumo tema aktuali. Jeigu norėtumėte, kviečiu ten dalintis nuorodomis į atskirus blogo įrašus ar kita informacija, patirtimi.
Dar kartelį ačiū ir šypsenų!

DaMar rašė...

Ačiū tau brangioji K., labai laukiu kada susimatysime ;) Pasiilgau jūsų mua :)

DaMar rašė...

Ačiū Giedre už pasidalinimą ir palinkėjimus, labai pravers, nes neramiausias metas artėja po truputį :) bet apie tai dar egalvoju. Galvosiu kai ateis.