2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Antra diena po punkcijos

Laukimo diena. Bet taip nesijautė.
Tik vakare grįžus namo, prisėdus vakarieniauti pagalvojau, kaip bijosiu skaityti rytoj atsiųstą koordinatorės žinutę...gal reik duoti vyrui perskaityti. Pagalvosiu.

Antra diena kaip reikia vartoti vaistus. Rulidui ir Prednolui rytoj bus paskutinė diena. Ir tuom džiaugiuosi, nes kai paskaičiau kas per vaistas tas prednizolonas, tai oj oj oj. Ne vaistas, o nuodai...

Na o Crinone gelis sėkmės atveju gali tapti ir kasdienybe vidutinėje perspektyvoje, jei gerai pamenu skaičiau iki kokios minimum 8 svaitės nėštumo skiria. Po to mažina. Visai nutraukia apie 12 savaitę, kai susiformavusi placenta pati pilnai pradeda gaminti progesteroną.
Ryte, vakare, įsidėti tuo pačiu metu, ir judėti bent 15 min. Atrodo savinasi gerai, nes po vakarykštės pirmos dozės ryte link vakaro krūtinė jau buvo jautri. Vadinas veikia :)

Visos stimuliacijos metu turėjau vesti tokį dienoraštį. Davė jį man, sakė rašyti vaistus, dozes bei leidimosi laiką, bet paskui jo atgal nepaėmė. Kaip supratau duoda dėl paciento, kad jam aiškiau būtų.
Tas stimuliacijos dienoraštis nieko ypatingo, bet ant jo viršelio labai gražus BEBEK (turkiškai kūdikis):


Sutarėme, jei rytoj naujienos būtų pačios geriausios ir visi trys augtų toliau, eisim švęsti tarpinę pergalę - vakarieniausim žuvies restorane. Jei bus kitaip - tai kitaip. Restoranas turės sulaukti kitos progos.

Šiandien aplankėme Emirgan parką, tikriausiai didžiausią ir gražiausią Stambule. Ypač pavasarį kaip tulpės sužydi. Tai vieta mėgiama jaunųjų fotosesijoms.






Komentarų nėra: