2017 m. lapkričio 29 d., trečiadienis

Ketvirta diena

Ir trečia stimuliacijos diena.
Pradėsiu nuo blogesnių potyrių.
Jau kartosiuosi, bet tas pilvas po antibiotikų tai šumija kaip reikiant. Šiandien ieškojau jogurtų su probiotikais, tai Activios neradau, bet kažkokių vietinių radau. Na tikiuosi padės.
Nes vienu metu pagalvojau, gal jau jaučiu kiaušides, bet paskui daėjo, kad oj toli gražu ne jas jaučiu  😄
Vyras pasakojo, kad savo dozę antibio suvartojo vakar vakare. Dalinosi įspūdžiais irgi ne kokiais...

Galva toliau skaudena. Klausiau savo koordinatorės, sako gali būti nuo hormonų/vaistų ar nuo aklimatizacijos. Bet va vakarop jau kaip ir beveik beveik nebejaučiu, nu matysim rytoj.

Šiąnakt miegojau rekordiškai daug, gal kokia 10 val!!! Melatonino dozė vakar paimta matyt suveikė. Net mano miego monitoringas (fit apyrankė) parodė rekordišką valandų skaičių gilaus miego fazės. Manau gerai. Miegas niekam dar nepakenkė. Na žinoma kasdien po 10 val. nesiruošiu miegot 😊

Vakare suėjo trečia Gonalio dozė. Rytoj ryte vizitas foliukų apžiūrai ir hormonų tyrimams. Labai įdomu kaip auga, ir kiek čia per tris dienas gali jie paaugti?


Tiek prisimiegojus būtinai reikėjo pajudėti. Bet išsiruošiau tik gerokai po pietų. Is supratau, kad gerai padariau, nes labai garžią vietą aplankiau betemstant - Suleymaniye mečetę. Į vidų nėjau, esu joje buvus anksčiau, plius eisiu kartu su vyru kai atskris. Be to, esu jau nemažai mečečių aplankius musulmoniškuose kraštuose. Gerbiu jų religiją, tad pastaruoju metu nebeturiu didelio noro tose mečtėse drumsti vietinių maldas tam kad paganyti savo akis.
Taigis kas gražaus ten yra - tai nuo mečetės vidinio kiemo vieno krašto atsiveria labai graži Bosforo sąsiaurio ir miesto azijinės dalies panorama. Ypač vakarėjant! Gaila, nuotrauka visos auros ir grožio neatspindi.




Komentarų nėra: