2018 m. rugsėjo 5 d., trečiadienis

Ypatinga diena. PUPO

Šiandien blastocistų transferio diena.
Nuo pat ryto jaudinuosi. Kitaip nei iki šiol. Kitaip nei šias penkias dienas, kai laukdavome naujienų, kaip vystosi mūsų embrionai. Tuo metu buvo jausmas, kad bijai gauti blogas žinias ir apie tai pagalvojus per visą kūną nueidavo toks skausmo dūris. Vyrui vėl kiti jausmai. Jam vis gerklėje kažkas stovėdavo. Ir kartu širdies plote skaudėdavo.
Šiandien kitaip. Jausmas visiškai kitoks. Bandau analizuoti ir suprasti, kas tai? Ko taip jaudinuosi. O jausmas toks, kaip ruoščiausi kalbėti prieš auditoriją. Turiu auditorijos baimę. Tai visada, kai reikia prieš ją kalbėti (tas būna labai retai), visą dieną iki išstojimo, būnu susijaudinusi. Visa virpanti ir nenustygstanti vietoje. Delnai prakaituoja. Pulsas jaučiu užkilęs, širdis plaka dažniau. Tai lygiai toks jausmas ir šiandien nuo ryto.
Mano žirniai - mano auditorija :)

Sodinimas bus apie 16 val. Dar marios laiko.
Bandau suprati ko taip jaudinuosi. Dėl pasimatymo su "žirniais"? Atsakomybės ir baimės ar jie norės, gebės likti pas mane, su mumis?
Dar vakar vakare vyrui juokavau, kad šiandien paskutinė mūsų naktis dviese 😅

Vakar (4 dieną) mums pranešė, kad visi trys toliau vystosi. Šiandien kaip sekasi jiems turbūt sužinosim tik, kai nuvyksim į kliniką.

Iki greito.
Parašysiu kai gryšiu PUPO (angl. pregnant until proven otherwise - besilaukianti kol neįrodyta kitaip).



1 komentaras:

  1. Linkiu Jums viso ko geriausio!..Na ir linkiu, kad tos ateinancios dvi laukimo savaites prabegtu greitai! Ir zinoma, teigiamo rezultato!..
    Stiprybes!..

    AtsakytiPanaikinti