2017 m. gruodžio 11 d., pirmadienis

Ketvirta diena po punkcijos



Visi trys toliau vystosi ir yra geros kokybės. Kažkas neįtikėtino!

Ne kaip visada šią dieną naujienų teko palaukt ilgiau. Žinutę iš klinikos gavome gerokai po pietų.
Laukdami žinių svarstėme kodėl šį kart tiek laukt reikia. Vyras sako, jei būtume pesimistai, galvotume, kad nenori blogų naujienų pranešti, tempia gumą. Jei optimistai, tai manytume, kad geros naujienos nėra pačios svarbiausios, yra svarbesnių reikalų, tad kai bus laiko praneš. Man sakau atrodo, kad koordinatorė po savaitgalio turi daug daugiau neatidėliotinų darbų, tad praneš kai kritiniai reikalai bus sutvarkyti. O mes dabar keliaujam aplankyti tai ką suplanavę.

Žinutę gavome tuo metu kai lankėme vieną iš švenčiausių musulmonams ir turkams vietų - Eyup mečetę. Tai ketvirta pagal šventumą vieta musulmonams einanti po Mekos, Medinos ir Jerazulės.
Tai va joje būdami (tiksliau prie sultono Eyup'o kapo) gavome SMS, kad visa trijulė vystosi gerai! Pašnibždomis pasidžiaugėme ir bučinuku apsidovanojom. Dar maniškis sako, atsargiai gal čia negalima bučiuotis, juk aplinkui visi meldžiasi :D

Išeinant iš Eyup'o mauzoliejaus galima paaukoti pinigų, nes įėjimas nemokamas. Palikome simboliškai - tris lyras.

Gal reikia melstis ne Dievui, o Alahui, jei IVF daraisi Turkijoje? Sultonas Eyup'as buvo pranašo Mahomedo mokinys ir draugas. Mes jį aplankėm, manau perduos žinią apie mus Alachui. Pamatysim.
(atsiprašau, jei ką iš beskaitančių šis svarstymas įžeidžia, esam laisvamaniai gerbiantys visas religijas vienodai)

Šalia šios mečetės yra didelės kapinės. Jos ant kalno. O vaikštinėjant jose skaitėme įvairias Mahomedo pranašo mintis, kaip supratome paimtas iš Korano. Štai viena iš jų, man patikusių:


Vertimas: nesakyk, kad ši problema nužudys mane. pasakyk, kad ši problema atneš man patirtį. problemas versk į sprendimus. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą