2017 m. gruodžio 12 d., antradienis

Penkta diena po punkcijos


Nusikalę ir laimingi esam šiandien!
Nuo ryto pasiekė žinia, kad turim jau DVI blastocistas geros kokybės, o trečias embrionas kokybės geros, tik vystosi šiek tiek lėčiau ir tutėtų rytoj virsti blastocista taip pat!!!

Laimės pilnos kelnės! Nors su trečia dar visko gali nutikti, tačiau vien tai, kad turime dvi geros kokybės blastutes, mums yra pasiekimas. Nes pirmą dieną po punkcijos, kai sužinojome, kad apsivaisino 3 kiaušialąstės iš 5, tai buvo nedrąsu pagalvot ką ir kiek turėsime penktąją dieną...

Laukiam rytojaus. Kaip sekasi trečiam mūsų embrionukui sužinosime rytoj nuvykę į kliniką.
Vykstame rytoj susimokėti už PGS (preimplantacinis genetinis embrionų tyrimas). Šiandien abiem jau paimtas mėginys tyrimui, ir abi užšaldytos. Tad ryt sužinosim už dvi ar tris mokėsim. Tai viena iš retų situacijų, kai norisi, kad tektų mokėti daugiau 😇

Taip pat liepė nutraukti Crinone vartojimą, kas reiškia, kad šiame cikle sodinimo nebus.

Vyras buvo ne iki galo įsigilinęs ar primiršęs kaip ten kas su tuo šaldymu. Paaiškinau, kad pirma paima keletą ar keliolika ląstelių iš blastocistos ir ją užšaldo. O tyrimas vyskta net keletą savaičių. Tiksliau paklausime rytoj kiek laiko vyks tyrimas ir kada žinosime ar ir kiek turime genetiškai gerų blastocistų.
Per konsultaciją paklausus kiek praeina PGS testą tokiose situacijose kaip mūsų, tai procentai nenudžiugino - tik apie 25... ir viskas dėl to suknisto mano amžiaus. Na bet aš jaučiuosi kaip 28 metų, tai gal ir mūsų embrionai bus atitinkamos kokybės :) Niekada negali žinoti!

Bet sakau brangiąjam, kad jei ne dabar džiaugtis, tai kada? Juk šiai dienai, šiam momentui esame geroje situacijose, su geru rezultatu!

Galiu jausti kaltę dėl praeities, jaudintis dėl ateities, bet tik dabartyje galiu veikti. Gebėjimas būti čia ir dabar yra pagrindinė psichinės sveikatos sudedamoji dalis. Abrahamas Maslow.

Geriau ir nesugalvotum pasakyti. Tik labai sunku tai padaryti. Juk kiekvienas turime demonų praeityje ir ir norime šviesios laimingos ateities....

--------------------------------
Šiandien malėmės miesto centrinėje turistinėje dalyje - aplankėme Grand bazar'ą, Mėlynąją mečetę, Haga Sofia.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą